Muuttoapu, Muutto & Muuttopalvelut Espoo

MuuttoVelhoilta saat muuttoapua niin yritys- kuin kotimuuttoihin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Muuttopalvelut pitää sisällään kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja vaivattomaan muuttoon. Muutto hoituu helpoiten, kun suunnittelet muuton hyvissä ajoissa ja varaat tarpeeksi aikaa niin tavaroiden pakkaamiseen kuin purkamiseen. Voit tilata kaiken tarvitsemasi muuttoa varten MuuttoVelhoilta. Espoossa tarjoamme muuttoapua niin yksityisille, yrityksille kuin yhteisöille. 

Saat tilattua muuttopalveluidemme kautta muuttoauton, muuttolaatikot ja muuttotavaroiden kuljetuksen. Halutessasi voimme hoitaa muuton myös kokonaisuudessaan puolestasi, jolloin pakkaamme, kuljetamme ja puramme tavarat sovitussa aikataulussa. Täyden palvelun muutto sopii etenkin silloin, jos kyseessä on kiireellisempi muutto tai jos tarkoituksena on muuttaa yrityksen toimisto paikasta toiseen. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi muuton toteutukseen. Lisäpalveluna tarjoamme myös kierrätyspalvelun, raskaat kuljetukset ja muuttosiivouksen.

Olipa kyseessä pieni tai iso muutto Espoossa tai muulla paikkakunnalla, MuuttoVelhoilta saat apua! Muuttofirmaltamme hoituu myös yksittäinen raskaan irtaimiston kuten pianon tai kassakaapin kuljetus joko erillisenä palveluna tai muuton yhteydessä. 

Ota yhteyttä muuttopalveluiden kokeneeseen ammattilaiseen ja jätä muuttohuolesi meille! 

Muuttopalvelu muuttoauto

Yksilöity tarjous muuttopalveluista! 

Laadimme aina yksilöidyn tarjouksen valitsemistasi muuttopalveluista. Samalla varmistamme, että voimme auttaa muutossa toivomanasi päivänä. Muuttofirmana haluamme pitää huolen palveluidemme korkeasta laadusta, joustavuudesta ja luotettavuudesta. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun tarjoten yksilöllistä muuttoapua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa. Voimme kutsua itseämme jo muuttojen ammattilaisiksi, sillä olemme tarjonneet muuttoapua ja muuttopalveluita jo yli 30 vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme muutoista takaa, että vaativampikin muutto Espoossa sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Emme veloita asiakkaitamme turhista muuttopalveluista, vaan laadimme räätälöidyn palvelukokonaisuuden kutakin muuttoa varten. 

Olemme auttaneet jo useita espoolaisia kotitalouksia ja yrityksiä muutoissa niin paikkakunnan sisällä kuin muutoissa Espoosta muualle Suomeen. Tiedämme, että muutto voi helposti aiheuttaa stressiä ja kiirettä. Tästä syystä muuttofirmat kuten MuuttoVelhot pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman kattavat palvelut, joilla muutto saadaan hoidettua ripeästi ja ilman turhaa stressiä. Kuljetuksen lisäksi saat meiltä apua myös muuton suunnitteluun ja sopivien muuttopalveluiden valitsemiseen. 

Espoolaisille yrityksille tarjoamme ilmaisen tarjouskäynnin, jolloin MuuttoVelhot saapuvat paikan päälle arvioimaan muuton laajuutta ja tarvittavia muuttopalveluita. Olemme muuttoapusi toimitilojen vaihtuessa. Tunnistamme muuton mahdolliset haasteet ja organisoimme muuton siten, että siitä syntyy mahdollisimman vähän häiriötä yrityksesi toiminnalle. Parhaassa tapauksessa muutto saadaan hoidettua toimistoajan ulkopuolella, jolloin pääsette uuteen valmiiseen toimitilaan heti seuraavan työpäivän aamuna. Kokeneet ja koulutetut muuttomiehemme hoitavat tavaroiden kuljetuksen sekä kalusteiden asennuksen uudessa toimitilassa. 

Tilauslomakkeelle voi valita haluamasi muuttopalvelut, lisäpalvelut ja tarvikkeet. Vastaanotettuamme tilauksen tarkistamme sen sisällön ja otamme sinuun yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi. Samalla voimme käydä läpi muuton tarkempia yksityiskohtia. Laatikot ja muut tilaamasi pakkaustarvikkeet toimitamme sinulle ennen muuttoa. 

 Muutot sujuvasti ja nopeasti 

MuuttoVelhot auttavat niin yksityisiä kuin yrityksiä erilaisissa muutoissa ja kuljetuksissa Espoossa. Meiltä onnistuu myös muutot paikkakunnalta toiselle sekä ulkomaanmuutot Euroopassa. Monipuoliset muuttopalvelut takaavat, ettei sinun tarvitse käyttää resursseja tai aikaasi muuttoon, vaan voit keskittyä muihin arkisiin asioihin. Me hoidamme muuton halutessasi puolestasi! Voit valita muuttopalvelut täysin oman tarpeesi ja toiveesi mukaan. 

Tavarat kannattaa pakata joko pahvilaatikoihin tai vuokrata muoviset ja pinottavat laatikot meiltä. Voit tilata MuuttoVelhoilta myös muuttotarvikkeet kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit kätevästi muuttopäivääsi valmistautuessasi. Suosittelemme suojaamaan ja pakkaamaan tavarat mahdollisimman huolellisesti, jottei ne vahingoittuisi kuljetuksen aikana. Annamme mielellämme vinkkejä tavaroiden pakkaamiseen, muuton organisointiin ja muihin muuttoon liittyviin asioihin. 

Muuttopalvelumme ei rajoitu vain muuttotavaroiden kuljetukseen Espoon alueella, vaan kauttamme saat tilattua myös muun muassa irtaimiston pakkauksen, tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen sekä pianon tai muun raskaan irtaimiston kuljetuksen. MuuttoVelhot hoitaa tarvittaessa myös muuttosiivouksen niin uudessa kuin vanhassa asunnossasi tai toimistossa. Siivous suoritetaan tuntiveloituksella ammattitaitoisten siivoojien toimesta. Pakkauspalvelu, raskaat kuljetukset, kierrätyspalvelu ja muuttosiivous kuuluu lisäpalveluihin, joista sovimme ja jotka hinnoittelemme erikseen. Tutustu laajaan muuttopalveluvalikoimaamme ja valitse niistä itsellesi sopivimmat. 

MuuttoVelhot – muuttoapu Espoossa

Suunnittelemme muuton kanssasi ja käymme huolella läpi muuton aikataulun. Näin varmistamme, että muuttopalvelut sisältävät kaiken tarvitsemasi ja että muutto sujuu varmasti sovitussa aikataulussa. Kun muutto on suunniteltu tarkasti, ei muuttopäivänä ilmaannu yllätyksiä eikä muutto turhaan viivästy.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous muuttopalveluista! Takaamme sujuvan ja nopean muuton Espoossa ja muualla Suomessa! Myös ulkomaanmuutot Euroopassa.