Muutot, Muuttopalvelut & Muuttoapu Helsinki

MuuttoVelhot auttaa niin pienissä kuin suurissa muutoissa Helsingissä ja muulla Suomessa. Kattavat muuttopalvelut takaavat sujuvan ja ripeän muuton. Kun tilaat tarvitsemasi muuttopalvelun meiltä, voit jättää osan muuttohuolista meille. Autamme suunnittelemaan ja organisoimaan muuttopäivän niin, ettei siitä synny ylimääräistä stressiä.

Muuttoapua tarjoamme yksityisille, yrityksille ja yhteisöille päätoimialueellamme Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Meiltä onnistuu toki muutot myös paikkakunnalta toiselle sekä ulkomaanmuutot Euroopassa. MuuttoVelhojen yli 30 vuoden kokemus muutoista on muovannut meistä alan ammattilaisia. Joustavat ja laadukkaat muuttopalvelut räätälöimme aina asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Laadimme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Tutustu muuttofirmamme palveluihin ja lähetä tarjouspyyntö haluamistasi muuttopalveluista meille! Voit vuokrata meiltä myös laatikot tavaroiden pakkaamista varten sekä tilata muut tarvitsemasi pakkausmateriaalit. Tarjoamme lisäpalveluna Helsingissä myös tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen, vanhan ja uuden asunnon muuttosiivouksen sekä raskaan irtaimiston kuljetuksen. Palveluita voit tilata muuttopalveluiden yhteydessä tai erikseen.

Muuttopalvelu muuttoauto

Muutto ilman ylimääräistä stressiä

Moni meistä tietää kuinka muutto ja muuttopäivään valmistautuminen voi aiheuttaa ylimääräistä huolta ja stressiä. Arjen kiireiden keskellä tavaroiden pakkaaminen, muuttopäivän aikatauluttaminen ja muuttosiivouksen organisointi voi tuntua raskaalta. Siksi muuttofirmat kuten me, haluamme tarjota helsinkiläisille asiakkaillemme kattavat muuttopalvelut ja helpottaa muuton toteuttamista.

Muuttopalvelumme sisältävät kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja ripeään muuttoon. Muutto hoituu parhaiten, kun se suunnitellaan huolella ja esimerkiksi tavaroiden läpikäynti aloitetaan hyvissä ajoin. MuuttoVelhot auttavat organisoimaan muuton Helsingissä niin, ettei muuttopäivä tuo yllätyksiä eikä turhia viiveitä. Voit joko jättää muuton kokonaan meidän hoidettavaksi, jolloin me pakkaamme tavarat, siirrämme ne uuteen osoitteeseen, puramme muuttolaatikot ja tarvittaessa autamme jopa kalusteiden asennuksessa. Etenkin helsinkiläiset yritykset suosivat täyden palvelun muuttoa, sillä silloin yrityksen ei tarvitse käyttää resursseja tai aikaansa muuton toteuttamiseen. Ammattitaitoisten muuttomiesten kanssa työ sujuu nopeasti ja luotettavasti. Voit valita MuuttoVelhojen muuttopalveluista omaan muuttoosi sopivimmat palvelut. Muuttoapu takaa onnistuneen ja huolettoman muuton.

MuuttoVelhot ovat suorittaneet jo satoja muuttoja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Muuttofirmamme pitää huolen, että muutto hoidetaan sovitussa aikataulussa ja hinnassa. Oli kyseessä sitten pienestä helsinkiläisyksiöstä muutto toiseen tai isomman toimiston siirto uusiin toimitiloihin, MuuttoVelhot ovat valmiita auttamaan! Meiltä saat myös vinkkejä muuttoon valmistautumiseen ja muuttopalveluiden valitsemiseen.

Muuttopalvelu Helsingissä täysin tarpeittesi mukaisesti

MuuttoVelhoilta saat aina yksilöidyn tarjouksen valitsemistasi muuttopalveluista ja tarvikkeista. Voit valita tarvitsemasi muuttopalvelut helposti tilauslomakkeelle ja lähettää sen meille. Käymme tilauksesi läpi ja otamme sinuun yhteyttä muuttopäivän ja palveluiden vahvistamiseksi. Tarjoamme laadukasta, joustavaa ja luotettavaa muuttoapua yksityisille ja yrityksille Helsingin alueella. Toimialueemme kattaa myös muun pääkaupunkiseudun ja tarvittaessa kuljetamme muuttolastin myös kauemmaksi Suomeen tai Eurooppaan. Voimme kuljettaa yksittäisen raskaan irtaimiston kuten kassakaapin tai pianon joko erikseen tai muuton yhteydessä.

Muuttofirmana haluamme panostaa asiakasystävälliseen palveluun tarjoten yksilöllistä ja ammattitaitoista muuttoapua. Vankan kokemuksemme ansiosta vaativa ja suurempikin muutto Helsingissä onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Emme veloita turhista muuttopalveluista, vaan laadimme sopivan muuttopalvelukokonaisuuden kuhunkin muuttoon. Tilaamasi laatikot ja muut pakkausmateriaalit toimitamme ennen varsinaista muuttopäivää.

Helsinkiläisille yrityksille pystymme tarjoamaan ilmaisen tarjouskäynnin, jonka aikana arvioimme muuton laajuuden ja annamme suosituksemme hyödyllisistä muuttopalveluista. Tunnistamme muuton haasteet ja autamme organisoimaan muuton niin, ettei siitä synny liiaksi häiriötä yrityksesi päivittäiselle toiminnalle.

Vinkit muuttopäivään valmistautumiseen

Tavaroiden pakkaaminen ja läpikäynti vie oman aikansa. Pakkaaminen onkin tarpeen aloittaa hyvissä ajoin ennen muuttopäivää. Samalla huomaat onko tavaroiden joukossa sellaisia, mitkä pitäisi kuljettaa kierrätykseen tai jäteasemalle. Voimme auttaa tavaroiden kierrätyksessä ja otamme vastaan esimerkiksi vanhat tarpeettomat polkupyörät, jotka huollamme ja lahjoitamme eteenpäin.

Suosittelemme pakkaamaan tavarat joko pahvilaatikoihin tai kauttamme vuokrattuihin muovisiin muuttolaatikoihin. Etenkin jos tavaraa on paljon, olisi laatikot hyvä pystyä pinoamaan päällekkäin. Astiat, lasiesineet ja muut herkästi rikkoutuvat tavarat kannattaa kääriä paperiin tai kuplamuoviin huolella. Näin vältetään kolhiintumiset ja vahingot kuljetuksen aikana. MuuttoVelhoilta voit tilata muuttotarvikkeet kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit kätevästi ja edullisesti muuttopäivääsi valmistautuessasi. Kun tavarat on pakattu huolellisesti on muuttoauton täyttäminen helpompaa ja nopeampaa.

Ota yhteyttä MuuttoVelhoihin ja tilaa tarvitsemasi muuttoapu meiltä! Takaamme sujuvan muuton Helsingissä ja muilla paikkakunnilla. Hoidamme myös ulkomaanmuutot Euroopassa.