Pahvilaatikot

590mm x 390mm x 320/250mm
590mm x 390mm x 450/350mm normaalikokoinen
Muista myös pakkausteippi tai maalarinteippi laatikoiden sulkemiseen!

Järeä pahvilaatikko

590mm x 330mm x 470mm

Normaalia kestävämpi, muuttoon suunniteltu pahvilaatikko,
kirjoille soveltuva. Tässä pahvilaatikossa on kantoaukot, joiden avulla voit liikutella niitä helposti. Vahvoja pahvilaatikoita voi myös pinota muuttoautossa useamman päällekkäin, jolloin ne vievät vähemmän tilaa. Kantokyky jopa 100 kg.

Muuttotarvikkeet

Kiristekalvo

Rullassa on 300 metriä. Kiristekalvo on kätevä esimerkiksi sohvien, vuoteiden ja patjojen suojaukseen. Kiertämällä kalvoa esim. kaappien ympäri, varmistat että ovet eivät avaudu kantaessa tai muuttoauton kyydissä.
Muuttopalvelun yhteydessä voit tilata tavaroiden suojauksen ja pakkauspalvelun, ne voidaan tehdä jo edellisenä päivänä ennen muuttoa

Pakkauspaperi

Arkki 50 cm x 70 cm. Pakkauspaperi on kätevä esimerkiksi astioiden, maljakoiden ym. pakkaamiseen ja suojaukseen. Tämä pakkauspaperi tunnetaan myös nimellä puotipaperi sekä voimapaperi. 1 kg = 50 arkkia.
Muuttopalvelun yhteydessä voit tilata tavaroiden pakkauspalvelun, ne voidaan tehdä jo edellisenä päivänä ennen muuttoa.

Aaltopahvi

Yksipuolinen aaltopahvi on todella kätevä keino suojata erilaisia pintoja. Esimerkiksi kulkuväylät, joita pitkin kannetaan tavaroita tai joiden päällä ajetaan nokkakärryillä, kannattaa suojata aaltopahvilla. Se auttaa pitämään lattiat puhtaampana liasta ja aaltopahvi suojelee esimerkiksi parkettilattioita nokkakärryjen renkaista tai kantomiesten kengissä tulevia hiekanmurusia ja kiviä vastaan. Tämä metrin levyinen aaltopahvi on yleensä leveydeltään riittävä kulkuväylien pinnoittamiseen. Aaltopahvi kannattaa teipata lattiaan koko pituudelta kiinni molemmilta reunoilta, näin reunat eivät pääse irvistelemään, joka voisi aiheuttaa repeytymiä tai mikä pahempaa, kompastumisia.

Aaltopahvilla voit myös suojata esineitä kuten kaapit, pöydät ja hyllyt. Teippaa aaltopahvin reuna kiinni itse tuotteeseen ja sen jälkeen rullalta on helppo pyörittää aaltopahvia esineen ympäri. Kiinnitä vielä aaltopahvin toinen reuna teipillä, niin se pysyy paikoillaan kuljetuksen aikana. Tästä aaltopahvirullasta voit myös leikata kapeampia suikaleita, joihin voit pakata herkempiä esineitä. Taittelemalla reunat ylös ja teippaamalla koko komeuden kiinni, voit tehdä aaltopahvista ns. nyyttejä, joissa tavarat pysyvät ehjänä. Pahvi antaa esim. puotipaperia tukevamman suojan.

Aaltopahvirulla 1 m x 10 m.

Kuplamuovi

Kuplamuovi sopii huonekalujen, lasien ja koriste-esineiden ym. herkästi rikkoutuvien esineiden suojaukseen. Tarjolla myös rulla 60cm x 10 m. Kapeampi kuplamuovi on helpompi rullata esimerkiksi tuolien ympärille.
Toisinaan on parempi jättää suojaustyöt ammattilaisille ja keskittyä itse muihin askareisiin, muuttopalvelun yhteydessä voit tilata myös pakkauspalvelun MuuttoVelhoilta.

Rulla 1,2 m x 10 m.

Pakkausteippi

Pakkausteippi, jolla suljet pahvilaatikot kätevästi. Pakkausteippiä käytetään myös lattiansuojapahvin kiinnittämiseen. Poista teippi lattiasta heti muuton jälkeen.

koko 50mm x 66 m.

Muuttotarra

Muuttotarroja voi käyttää muuttolaatikoiden ja kalusteiden merkitsemiseen. 0,20€ kpl. Toimitetaan 50 nipuissa, 1€ / nippu.

Vaatelaatikko

Vaatelaatikkoon saat ripustettua vaatepuilla olevat vaatteesi suoraan vaatekomerostasi. vaatelaatikossa varastoit kätevästi myös kausivaatteet.
vaatelaatikon voit myös vuokrata! Laatikko on valmistettu paksusta kaksiaaltoisesta materiaalista, joten se on erittäin kestävä. Ensikuituisten kartonkimateriaalien ansiosta laatikkomme sietää hyvin kosteutta (esim. säilytyksen autotallissa tai varastossa). Suljettavan kannen avulla vaatteet saavat pöly- ja kolhusuojan. Uusi puukuiduista valmistettu aaltopahvinen muuttolaatikko on myös hygieeninen. Pahvilaatikot voi käyttötarpeen päätyttyä kierrättää hyvällä mielin, koska aaltopahvi on 100% kierrätettävä ja uusiutuva materiaali.

Nokkakärryt

Nokkakärryillä siirrät helposti isot kalusteet, jääkaapit, pesukoneet helposti. Sitten nokkakärryllä kulkee myös helposti neljä täyttä tai 15 tyhjää muuttolaatikkoa kerralla.

Valikoimaamme kuuluvat nokkakärryt on varustettu tukevilla kädensijoilla, joista saat hyvän otteen ja pystyt helposti ohjaamaan kärryjä tiukemmissakin paikoissa. Isot kumiset pyörät kulkevat sujuvasti lattioilla, kynnysten yli sekä myös ulkona.

Muuttopaketti, iso: 50€

Kiristekalvo 300m, pakkauspaperi 2kg ja pakkausteippi, jätesäkit 10 kpl, kuplamuovi 10m, aaltopahvi 10m ja oranssi teippi.

Muuttopaketti, pieni: 30€

Kiristekalvo 300m, pakkauspaperi 2kg ja pakkausteippi.