Muuttoapu, Muutot & Muuttopalvelut Vantaa

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista muuttofirmaa Vantaalla? MuuttoVelhot tarjoaa kattavat ja joustavat muuttopalvelut Vantaalla sekä muualla Suomessa. Autamme myös ulkomaanmuutoissa Eurooppaan. Räätälöity muuttopalvelu takaa, että muutto sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Suunnittelemme ja organisoimme muuton kanssasi. Voit tilata yksittäisiä muuttopalveluita tai täyden palvelun muuton, jolloin me hoidamme kaiken aina tavaroiden pakkaamisesta kalusteiden asennukseen. Myös muuttosiivous hoituu kauttamme. Tarjoamme muuttoapua yksityisille, yrityksille ja yhteisöille pääosin alueella Vantaa ja muu Etelä-Suomi. Muuttopalvelumme sisältää muuttoauton ja kuljetuksen, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Lisäpalveluina tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen sekä pianon tai muun raskaan irtaimiston kuljetuksen.

MuuttoVelhot ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat muutot Vantaalla sovitussa aikataulussa ja kohtuulliseen hintaan. Olipa kyseessä sitten iso tai pieni muutto, meiltä saat muuttoapua! Ota yhteyttä tai lähetä tilauspyyntö kätevästi netissä!

Muuttopalvelu muuttoauto

Sujuva muutto Vantaalla

Muutto sujuu helpoiten, kun se on suunniteltu ja aikataulutettu oikein. MuuttoVelhojen muuttopalveluilla pystyt hoitamaan kaikki muuttopäivään liittyvät toimet nopeasti ja vaivattomasti. Voit valita muuttopalveluista juuri ne, joita tarvitset muuttoasi varten. Näin et joudu maksamaan turhista muuttopalveluista, vaan saat räätälöityä omaan muuttoosi sopivimman kokonaisuuden.

Muuttopalvelut saat tilattua kätevästi sivustomme tilauslomakkeen kautta. Riittää, että ilmoitat meille mitä palveluita tarvitset ja milloin. Käymme läpi pyyntösi ja otamme sinuun yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi. Samalla voimme käydä läpi muuton yksityiskohtia ja tarkistaa, että muutto Vantaalla saadaan hoidettua toivotussa aikataulussa. Saat meiltä myös vinkkejä muuton organisointiin, tavaroiden pakkaamiseen ja muihin muuttoon liittyviin kysymyksiin.

MuuttoVelhot pitävät huolen muuttopalveluiden korkeasta laadusta, joustavuudesta ja luotettavuudesta. Panostamme myös asiakasystävälliseen palveluun tarjoten kattavat muuttopalvelut eri tarpeisiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus niin koti- kuin yritysmuutoista Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vankka kokemuksemme erilaisista muutoista takaa, että myös sinun muuttosi asunnosta tai toimitilasta toiseen sujuu nopeasti ja ammattitaidolla. Muuttofirmat kuten me, haluamme tarjota monipuoliset palvelut, jotta asiakkaamme voivat siirtää suurimman osan muuttohuolista meille. Me suunnittelemme muuttopäivän puolestasi!

Muuttopalvelu vantaalaisille yrityksille

Vantaalla sijaitseville yrityksille tarjoamme ilmaisen tarjouskäynnin. Saavumme paikan päälle arvioimaan muuton laajuuden. Samalla pystymme suosittelemaan tarvittavia muuttopalveluita ja suunnittelemaan muuton aikataulua. MuuttoVelhot ovat muuttoapusi yrityksen toimitilojen vaihtuessa. Organisoimme muuton siten, ettei se aiheuta turhaa häiriötä yrityksesi päivittäiselle toiminnalle. Parhaassa tapauksessa työntekijät pääsevät aloittamaan työpäivänsä uusissa tiloissa jo muuton seuraavana päivänä. Autamme tarvittaessa tavaroiden pakkaamisessa sekä kalusteiden asennuksessa. Kuljetamme painavankin irtaimiston turvallisesti ja luotettavasti toimitilasta toiseen.

Koulutetut ja kokeneet muuttomiehemme kuljettavat irtaimiston ja muut muuttotavarat osoitteesta toiseen. Ei ole merkitystä tapahtuuko muutto paikkakunnan sisällä vain onko tavarat tarkoitus kuljettaa Vantaalta toiselle paikkakunnalle. Tarvittaessa kuljetus onnistuu kauemmaksikin Suomessa. Monipuolisten muuttopalveluiden ansiosta yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaansa muuton toteuttamiseen, vaan voit keksittyä muihin yrityksen asioihin. MuuttoVelhot on kumppanisi, kun kaipaat muuttoapua toimitilasta toiseen!

Muuttoon valmistautuminen ja tavaroiden pakkaaminen

Olemme olleet muuttoapuna jo sadoissa muutoissa Vantaalla ja muualla Suomessa. Tiedämme, että muuttopäivä sujuu helpoiten, kun siihen ollaan varauduttu hyvissä ajoin. Esimerkiksi tavaroiden pakkaamista ei kannata jättää viime tippaan, vaan irtaimisto ja muuttotavarat olisi hyvä käydä läpi ja pakata jo reilusti ennen varsinaista muuttoa. Samalla kierrätykseen vietävät tavarat voidaan kerätä omaan kasaansa ja rikkinäiset tavarat viedä jäteasemalle. 

Suosittelemme pakkaamaan tavarat joko MuuttoVelhojen kautta vuokrattaviin muovisiin laatikoihin tai perinteisiin pahvilaatikoihin. Laatikoita ei kannata pakata liian painaviksi, jotta niiden siirto asunnolta muuttoautoon sujuisi helpommin. Kestävät laatikot voidaan pinota päällekkäin, jolloin ne säästävät tilaa myös muuttoautossa. Astiat ja muut herkästi rikkoutuvat esineet on hyvä kääriä kuplamuoviin tai paperiin kuljetusta varten. Meiltä saat tilattua muuttotarvikkeet kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit, jotka toimitamme sinulle ennen muuttoa. Voit vuokrata myös nokkakärryt, joilla useamman muuttolaatikoiden siirto kerralla onnistuu turvallisesti. 

Tee tilaus ja anna MuuttoVelhojen hoitaa muuttosi

Takaamme sujuvan muuton Vantaalla ilman ylimääräistä stressiä! Hoidamme muutot niin Vantaalla kuin muuallakin Suomessa. Muuttopalvelumme ei rajoitu vain muuttotavaroiden kuljetukseen, vaan kauttamme saat tilattua kaiken tarvitsemasi aina pakkauspalveluista kierrätyspalveluihin ja raskaan irtaimiston kuljetukseen. Myös muuttosiivous kuuluu tarjoamiimme lisäpalveluihin. Laadimme aina yksilöllisen ja kilpailukykyisen tarjouksen valituista muuttopalveluista.

Tutustu palveluvalikoimaamme ja lähetä tarjouspyyntö meille!